"Knäckebröd"

 
Detta recept är superenkelt och blir fantastiskt gott!
De till vänster är bakade med majsmjöl och de till höger med grahamsmjöl.
 
  
Du behöver:           (1 plåt)
2 dl majsmjöl (kan bytas ut mot grahamnsmjöl, dinkelmjöl etc.)
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön (jag har använt krossade linfrön, men går säkert lika bra med hela)
0,5 tsk salt
0,5 dl rapsolja
 
Gör såhär:
Rör ihop alla ingredienser i en bunke, häll över 2,5 dl kokande vatten, rör om och bred ut på bakplåtspapper på en plåt. Skär i rutor och strö över lite flingsalt. Grädda mitt i ugnen, 150 grader i drygt 60 minuter.
  
Detta recept måste prövas!
// Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0