Hallonmousse med kokoscenter

Fluffigt hallonmousse med bitar av kokoscenter

 

Till 4 portioner behövs:

2 äggvitor

1,5 dl grädde

Ca 200 g frysta hallon

1,5 msk socker

0,5 rulle center med kokos, grovt hackat

 

Tina hallonen och mosa med en gaffel tillsammans med sockret. Vispa grädden fast i en skål. Vispa äggvitorna till ett fast skum i en annan skål. Vänd sedan ner äggviteskummet i grädden och sedan likadant med hallonen. Fördela i glas och ställ in i kylen ett par timmar. Servera med lite grovhackad choklad ( jag hade center med kokossmak). 

Hur enkelt som helst och mycket mumsigt! 

/Elin

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0