Fetaostfylda tomater


Idag har det ätits supergod middag här hemma. Fetaostfyllda tomater med fläskfilë.


8 fyllda tomater

8 tomater
1/2 dl strödbröd
2 charlottenlökar
1 vitlöksklyfta
2 msk finhackad basilika
100 g fetaost
salt och peppar
olivolja





Börja med att sätta på ungen på 250 grader. Finhacka löken och vitlöken och blanda ihop det med ströbrödet, den finhackade basilikan och fetaosten. Skär av toppen av tomaterna och gröp ur innehållet. Fördela därefter röran i tomaterna. Ett tips från mig är att hållas över skålen när du gör detta då det lätt kan hamna lite utanför ;) Placera de fyllda tomaterna i en ungsfast form och grädda i mitten av ungen i 10 minuter.

Passar superbra till en bit kött men fungerar säkert också bra till en buffé.

/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0