Bloggfesten: Kokta rödbetor med chevré, honung och vitlökskräm

Ljumna rödbetor tillsammans med chevréost som smälter och ringlad honung
samt vitlökskräm vid sidan av..



Till detta behövs:
Färska rödbetor (jag tog två påsar delikatess rödbetor- 9 rödbetor/påse)
En rulle chevréost
Flytande honung

Vitlökskräm:
1 burk Cremefraiche
2 msk Philadelphiaost
2 pressade vitlöksklyftor
Salt, peppar

Koka rödbetorna (med skalet kvar på), på påsen står det koktid 10-20 minuter (mina tog ca 20-30 min). Testa med sticka så de är klara. När de är klara kan skalet gnidas bort under rinnande vatten. Dela de itu när de är klara. Låt stå i en bunke tills de svalnat något. Skiva upp chevréosten i önskad storlek och mängd och blanda med rödbetorna. Servera med ringlad honung över samt vitlökskräm.

Så gott!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0