Vitchokladpannacotta med passionsfrukt


En lyxig pannacotta med vit choklad toppad med passionsfrukt

Du behöver till 2 port:

2 1/2 dl vispgrädde
1 msk vaniljsocker
1/2 msk honung
ca 40 g vit choklad
1 gelatinblad

2 st passionsfrukter till garnering

Börja med att lägga gelatinbladet i kallt vatten i minst 5 min. Värm sedan upp resten av ingredienserna i en kastrull tills det nästan kokar. Ta bort kastrullen från plattan och vispa ner det urkramade gelatinbladet så det smälter. Häll upp smeten i portionsskålar och ställ in i kylen i minst 3 timmar. (Gärna lite längre än 3 timmar så det stelnar ordentligt!) Toppa med passionsfrukt strax innan servering. (Receptet kommer från bloggfamiljen.se/matplatsen)

Festligt och gott!

/Marika


Kommentarer
Postat av: milla

Ser riktigt smarrigt ut och vilka fina serverings skålar du har.

2012-04-17 @ 20:11:40
URL: http://millashalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0