Stuvad spenat och kasler


Stuvad spenat, kasler och ägg ser inte så mycket ut för världen men jisses så gott det är. Dessutom är det både enkelt, billigt och snabblagat.


2-3 personer

1 paket hackad djupfyst bladspenat (450 g)
1,5 dl mjölk
2 msk vetemjöl
salt
vitpeppar
1 liten nypa socker


1. Tina den frysta spenaten i en kastrull på svag värme.
2. Rör ut mjölet i mjölken.
3. Häll redningen i spenaten och koka upp under omrörning.
4. Koka 3-5 minuter.
5. Smaka av med salt, lite vitpeppar och en nypa socker som framhäver smaken.

Samtidig som du stuvar spenaten kokar du ägget och skär upp kaslern. Voila, färdigt!

/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0