Jack's bouillabaise


Supergod fisksoppa!


6 portioner

1 purjolök
500 g krossade tomater
1 burk tomatsoppa (Cambells)
1 burk champinjonsoppa (Cambells)
vatten
2 dl grädde
salt
peppar
paprikapulver
dill
räkor
1 paket vit fisk


Strimla purjolöken och bryn den i lite fett. Häll över krossade tomater, och sopporna (som först är tillagade efter anvisningarna på burken). Krydda med salt och peppar och rör ner grädden. Skär fisken i bitar och lägg den i soppan. Sjud i 10 minuter. Smaka sedan av med paprikapulver och till. Lägg i räkorna och servera.

Tips: Man kan också hälla i lite sherry eller wisky innan servering.

/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0