Pasta med kött och kantareller
Härligt god pastarätt, funkar både som lite lyx till vardagen som fest på helgen!
Har tyvärr inga exakta mått men detta är vad rätten innehåller:
Pasta penne
Strimlat nötkött (jag tog sånt som redan var strimlat i paketet, biff)
Purjolök
Kantareller (2 burkar, eftersom mina egenplockade redan var slut ;))
1 burk Icas egna creme fraiche- smak av champinjoner och kantareller
Grädde
Salt, peppar, vitlökspulver
Babyspenat
Pärltomater
Börja med att koka pastan. Stek köttet- inte för länge, det ska bara bli precis rosa inuti. Ställ sedan köttet åt sidan. Skölj kantarellerna, hacka purjolöken och stek på det tillsammans med cremefraichen och grädden. Krydda. Blanda sedan köttet, pastan och kantarell- och purjolöksblandningen. Blanda i tomater och babyspenat så det bara får lite värme. Klart att servera! Supergott och enkelt!
Gott gottigott gott!
/Elin