Ugnsbakad camembert

Farligt gott, men perfekt till ost-vin-buffékväll :)


Det behövs:
En camembert (det är ost för er som inte vet). Det ska vara en sådan som ligger paketerad i en rund träask.
Baguette
Sätt ugnen på 200 grader.

Ta bort plasten runt osten och lägg sedan tillbaka osten i asken med locket på. Ställ asken på en ugnsfast form. In i ugnen i ca 20 minuter. Skär baguetten i ganska tunna skivor eller kuber.
När det gått 20 minuter tar du ut osten ur asken och lägger den på ett fat. Tryck hål på "skinnet" och doppa brödet i den rinnande osten. SÅ himla gott och enklare kan det knappast bli!
psst...Låt er inte skrämmas av lukten på osten... :)


/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0