Chilikassler med sting
Ikväll har vi lagat chilikassler med sting i och det blev supergott!Just den här varianten har min käre sambo knåpat ihop och feferonin tar verkligen den gamla hederliga chilikasslern till nya höjder kan jag lova,så gott med lite hetta!Det här är verkligen en perfekt vardagsrätt och det bästa av allt är att du slänger ihop det på nolltid! Perfekt om man inte känner för att spendera hela kvällen i köket men ändå vill äta något gott...
4 port:
500g kassler
1st färsk ananas
10 st feferoni
5dl matgrädde
ca 2dl chilisås
salt och peppar
Börja med att skiva kasslern i tunna skivor och lägg dem i botten på en ugnsfast form. Hacka ananas och feferoni och strö det över kasslern. Obs! Låt kärnorna vara kvar i feferonin,då får ni till den där härliga hettan!
Blanda ihop matgrädden och chilisåsen i en skål och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över kasslern och låt det puttra i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter.
Detta serverade vi med bulgur och pärltomater, mums!
/Marika