Rårakor

Rårakor är en smarrig husmanskost som äts allt för sällan. Enkelt, billigt och snabblagat!
2 personer
(ca 4 stycken)
5-6 potatisar av mjöligsort
1/2 gul lök
2 ägg
1 klick smör
lingonsylt
1. Skala och dela potatisen i mindre bitar.
2. Skär upp löken grovt.
3. Häll potatisen, löken och ägget i blendern. Mixa ihop till en jämn smet.
4. Stek rårakan på båda sidorna i en klick smör (precis som pannkakor).
5. Serveras varma med en klick lingonsylt och gärna ett glas mjölk.
Smaklig måltid!
/Ida
(ca 4 stycken)
5-6 potatisar av mjöligsort
1/2 gul lök
2 ägg
1 klick smör
lingonsylt

1. Skala och dela potatisen i mindre bitar.
2. Skär upp löken grovt.
3. Häll potatisen, löken och ägget i blendern. Mixa ihop till en jämn smet.
4. Stek rårakan på båda sidorna i en klick smör (precis som pannkakor).
5. Serveras varma med en klick lingonsylt och gärna ett glas mjölk.
Smaklig måltid!
/Ida
Kommentarer
Trackback