Jack's bouillabaise
Supergod fisksoppa!
6 portioner
1 purjolök
500 g krossade tomater
1 burk tomatsoppa (Cambells)
1 burk champinjonsoppa (Cambells)
vatten
2 dl grädde
salt
peppar
paprikapulver
dill
räkor
1 paket vit fisk
Strimla purjolöken och bryn den i lite fett. Häll över krossade tomater, och sopporna (som först är tillagade efter anvisningarna på burken). Krydda med salt och peppar och rör ner grädden. Skär fisken i bitar och lägg den i soppan. Sjud i 10 minuter. Smaka sedan av med paprikapulver och till. Lägg i räkorna och servera.
Tips: Man kan också hälla i lite sherry eller wisky innan servering.
/Ida
500 g krossade tomater
1 burk tomatsoppa (Cambells)
1 burk champinjonsoppa (Cambells)
vatten
2 dl grädde
salt
peppar
paprikapulver
dill
räkor
1 paket vit fisk
Strimla purjolöken och bryn den i lite fett. Häll över krossade tomater, och sopporna (som först är tillagade efter anvisningarna på burken). Krydda med salt och peppar och rör ner grädden. Skär fisken i bitar och lägg den i soppan. Sjud i 10 minuter. Smaka sedan av med paprikapulver och till. Lägg i räkorna och servera.
Tips: Man kan också hälla i lite sherry eller wisky innan servering.
/Ida
Kommentarer
Trackback