MangoSalsa
En härlig mangosalsa som både är god och nyttig! Den här är lagom för ca 2-3 personer, vill man ha mer är det ju bara att ha i lite extra av allt helt enkelt!
125 g mango
4st tomater
2st avokado
½ rödlök
2 dl persilja
gräslök (Tag så mycket du önskar!)
400g röda kidneybönor
sweeetchilisås, flingsalt, svartpeppar
Jag använder fryst mango, tycker det är så smidigt!Tag fram mangon från frysen ett tag innan så den hinner tina. Häll sedan av eventuellt vatten och hacka mangon i mindre bitar. Därefter hackar du tomater, avokado, rödlök, persilja och gräslök mycket fint i mindre bitar. Lägg allt i en salladsskål. Häll över kidneybönorna i ett durkslag och skölj igenom dem med kallt vatten och häll sedan i dem i salladen.
Smaka av med sweetchilisås, flingsalt och svartpeppar. Mangosalsan gör sig mycket bra till fisk. Vi serverade den till panerade pangasiusfiléer som Josefine tipsade om tidigare men även en bit lax är gott till!
/Marika