Chicken Tikka Masala
Superenkelt och supergott - smakar nästan som på indisk restaurang. Det enda du behöver är:
Ris
En grillad kyckling
1 burk Santa Maria Tikka Masala Cooking Sauce
1 burk bambuskott
Papadums som tillbehör
1 burk Santa Maria Tikka Masala Cooking Sauce
1 burk bambuskott
Papadums som tillbehör
1. Koka riset
2. Stycka kycklingen (något jag gärna överlåter till sambon då jag själv är för känslig för att plocka isär kroppsdelar)
3. Häll i kycklingbitar (valfri storlek), Tikka Masalan och bambuskotten i stekpanna och gojsa ihop tills det är vamt
4. Pensla Papadums med olja, lägg dem på galler i ugnen (250 grader) i en minut
2. Stycka kycklingen (något jag gärna överlåter till sambon då jag själv är för känslig för att plocka isär kroppsdelar)
3. Häll i kycklingbitar (valfri storlek), Tikka Masalan och bambuskotten i stekpanna och gojsa ihop tills det är vamt
4. Pensla Papadums med olja, lägg dem på galler i ugnen (250 grader) i en minut
/Josefine
Kommentarer
Trackback