Knäckig hallonpaj

En härligt knäckig minihallonpaj. Till denna lilla har jag använt mig av en fjärdedel av receptet.
 
 
250 g hallon
150 g smör
1 dl socker
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 dl sirap
1 tsk bakpulver
1/2 dl mjölk

Täck pajformens botten med hallon. Smält smöret i en kastrull och blanda de övriga ingredienserna i en bunke. Häll sedan det smäta smöret på resten av ingredienserna och rör om. Häll smeten över hallonen och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter på 170 grader. Det blir lite kortare gräddtid om du gör en liten paj så so jag gjorde. Servera gärna med en klick glass! 
 
 
/ Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0