Vitchokladpannacotta med passionsfrukt
En lyxig pannacotta med vit choklad toppad med passionsfrukt
Du behöver till 2 port:
2 1/2 dl vispgrädde
1 msk vaniljsocker
1/2 msk honung
ca 40 g vit choklad
1 gelatinblad
2 st passionsfrukter till garnering
Börja med att lägga gelatinbladet i kallt vatten i minst 5 min. Värm sedan upp resten av ingredienserna i en kastrull tills det nästan kokar. Ta bort kastrullen från plattan och vispa ner det urkramade gelatinbladet så det smälter. Häll upp smeten i portionsskålar och ställ in i kylen i minst 3 timmar. (Gärna lite längre än 3 timmar så det stelnar ordentligt!) Toppa med passionsfrukt strax innan servering. (Receptet kommer från bloggfamiljen.se/matplatsen)
Festligt och gott!
/Marika
Ser riktigt smarrigt ut och vilka fina serverings skålar du har.